Reparation af alle typer porte over hele Fyn

Porte er vigtige: både for privatpersoner og virksomheder, og går den i stykker, kan det være til stor gene for den enkelte.

Derfor er det vigtigt at have et sikkert kort i baghånden. Hos Falkenberg Porte har siden 2006 udført professionel vedligeholdelse og reparation af porte. Vi udfører arbejde i topklasse på porte af alle mærker og årgange, og vi har efterhånden fået glade og tilfredse kunder på det meste af Fyn.

Vores portfirma har en døgnvagt tilgængelig, så vi altid kan være på pletten hurtigt i tilfælde af nødsituationer. Derudover kan vi som regel både udføre eftersyn og reparation indenfor ca. 24 timer.

6 hurtige grunde til at vælge os til service og reparation:

N

Reparation og vedligeholdelse af alle portmærker

N

​Reparation og service inden for 24 timer

N

Hurtig levering af reservedele, fjedre og udskiftningssektioner

N

​Lovpligtigt eftersyn af industriporte, ramper og sluser

N

​Opgradering af industri- og garageporte med sikkerhedsudstyr og automatik

N

​Varetager også større opgaver med assistance fra samarbejdspartnere

Vi yder professionel service, og har hurtig levering af reservedele

Vores fokus er at levere portservice i topklasse, og når du benytter os, er du sikker på, at arbejdet altid er udført i højeste kvalitet. Vores mange års erfaring i branchen gør os i stand til, hurtigt at vurdere, rådgive og udføre reparationer, og det kommer alle vores kunder til gode.

Vi arbejder med et bredt netværk af professionelle leverandører. Det sikrer os, at vi kan få de nødvendige reservedele, fjedre og udskiftningssektioner mm. så hurtigt som muligt. Uanset om det er reservedele til portautomatik, ledhejseporte og hurtigporte, fjernbetjeninger eller andre reservedele, så kan vi ofte skaffe det hele indenfor 24 timer. Dermed kan vi genoprette funktionen af en ødelagt/beskadiget port på meget kort tid, så I igen får fuld funktionalitet i hjemmet eller virksomheden.

En beskadiget port kan betyde, at virksomheden ikke kan modtage varerne direkte ind på gulvet eller sende produkter afsted. Det giver forsinkelser og koster penge på bundlinjen.

Er bilen pludselig blevet spærret inde i garagen på grund af en defekt port?

Vi står vi klar til at afhjælpe både små og store problemer, og få porten gjort køreklar igen hurtigst muligt.

Vi har erfaring med alle typer af garageporte til private, både gamle som nye, og vi har endnu ikke oplevet, at vi ikke har kunne finde en løsning på problemet. Vi oplever ofte behov for udskiftning af gamle fjedre, der har udtjent deres værnepligt, problemer med at fjernbetjeningen til garageporten ikke virker eller noget helt tredje.

Vi klarer som regel problemet inden for 24 timer på hele Fyn: Odense, Svendborg, Midtfyn, Faaborg, Nyborg, Middelfart m.fl.

​Kontakt os om reparation af garageporte mm. på Fyn

Du er altid velkommen til at kontakte os og høre nærmere om reservedele eller om vores arbejde med reparation af porte. Vi kommer gerne ud til et eftersyn, og giver også altid professionel vejledning og gode råd om den bedste løsning til den helt rigtige pris.

Udpluk af opgaver og referencer