Service af porte – vi yder portservice på Fyn i topklasse

Hos Falkenberg Porte er vi eksperter i alle typer af porte, sluser og ramper, og har siden 2006 leveret professionelle eftersyn og vedligeholdelse af porte for både private og industri / erhverv. Vi har døgnvagt, og vi garanterer besøg i Odense og resten af Fyn indenfor 24 timer.

24 timers service af dine industrielle porte

Porten skal bare virke, og derfor er det vigtigt, at den bliver efterset og vedligeholdt fra tid til anden, så den ikke pludselig går i stykker, og din virksomhed står uden mulighed for at få arbejdet udført.

Som portmontør har vi mange glade kunder i vidt forskellige brancher, for hvem vi udfører både almindelig service og vedligeholdelse samt de lovpligtige eftersyn af industriporte, ramper og sluser. Vi udfører også opgraderinger af industriporte med sikkerhedsudstyr og automatik.

Vi stræber efter at yde den allerbedste service. Når vi er færdige med en opgave, skal vores kunder altid være glade og tilfredse med både service og pris.Vi har erfaring med service og vedligeholdelse af produkter fra stort set alle portproducenter. Derfor kan du trygt åbne din port for vores medarbejdere, lige meget hvilket portsystem I har.

Er uheldet ude, kan du i nødsituationer altid få hjælp hos os. Vores døgnvagt er altid aktiv i tilfælde af nødstilfælde.

Driller garageporten? Så ring til René Falkenberg

En garageport kan efter mange år i vind, vejr og daglig brug føles lidt slidt. Måske larmer, knirker eller binder den eller måske er de gamle fjedre blevet slappe og trætte.
Vi sørger for at puste nyt liv i din garageport og kan, hvis det ønskes, i de fleste tilfælde også opgradere med automatisk træk og ekstra sikkerhedsudstyr. Vi har glade kunder overalt på Fyn, og gør vores allerbedste for at give dig den bedste service til den bedste pris.

Portservice på Fyn i bl.a. Odense, Svendborg og Faaborg-Midtfyn

Vi er altid glade for at høre fra såvel gamle- som nye kunder. Vi har i mange år ydet service til private og erhverv. Derfor kan vi helt sikkert også hjælpe dig. Kontakt os og få et tilbud på service af porte.

Udpluk af opgaver og referencer