Falkenberg Porte har industriporte til alle typer erhverv

Vi har den ideelle portløsning til din virksomhed, hvad end det er en industri- eller logistikvirksomhed, et håndværksfirma, et landbrug eller en sportshal.

Vi tilbyder en lang række muligheder, og leverer præcis det produkt, som matcher den enkelte virksomheds behov. Vores speciale er bl.a. ledhejseporte og hurtigporte, men vi har også erfaring med brandporte og industriporte til sluser og læsseramper.

Vores portfirma på Fyn kan levere den fulde pakke, og med vores mangeårige erfaring kan vi både vejlede om-, samt montere den mest optimale løsning for netop din virksomhed.

Vi har glade kunder i bl.a. Odense, Svendborg og Faaborg-Midtfyn, og arbejder på hele Fyn.

Typer af industriporte:

N

Ledhejseporte

N

Hurtigporte

N

​Brandporte

N

​Bændelgardiner

N

​Læsseramper og sluser

En industriport gør arbejdet nemmere

En port med de rette funktioner letter arbejdet på din virksomhed, hvad enten der er brug for ti ens læsseporte, eller blot en enkelt port med indgangsdøre til tømrermesterens lager.

Den skal være driftsikker, være en åben dør for medarbejdere og kunder, og en lukket dør for uønskede gæster.

Med vores udvalg af bl.a. ledhejseporte og hurtigporte fra vores professionelle leverandører, kan vi imødekomme alle ønsker til den moderne virksomhed.

Der er mulighed for et væld af tekniske løsninger, som kan optimere netop jeres brug af porten.

  • Ledhejseporte er nemme at betjene, og er en rigtig god løsning for mange virksomheden
  • ​En hurtigport er ofte det rigtige valg, hvis tempoet på virksomheden er højt. Det kan f.eks. være til adskillelse mellem produktionshaller. Det kan også være en ledhejseport, men den har et andet design og træk, der optimerer en lynhurtig åbning af porten

Portene fra Novoferm og Alpha Deuren International findes i mange forskellige designs, så porten ender med at matche de eksisterende rammer.

Vores porte kan også fås med en glimrende isolering, som kan sikre et bedre energiregnskab og mere behageligt klima i virksomheden.

Kontakt os for et tilbud på porte til erhverv – montage på hele Fyn

Porten er en væsentlig indgang og udgang i en virksomhed, og den skal selvfølgelig have en høj driftsikkerhed og maksimal funktionalitet i forhold til behovene. Samtidig skal den også være sikker, og fungere som et effektivt værn mod uønskede gæster.

Kontakt Falkenberg Porte for en snak om jeres behov, og få godt tilbud på en løsning, som kan optimere både arbejdsgangen ind- og ud ad porten, og som samtidig sikrer jeres værdier, og holder på varmen for medarbejderne bag porten.

Du kan også læse mere om vores muligheder for garageporte til private i Odense og hele Fyn her.

Udpluk af opgaver og referencer