Bredt udvalg af garageporte til private – salg og montering på hele Fyn

En garageport er en stor indgang på din grund. Derfor skal garageporten gerne se flot ud. Den skal også være funktionel og sikker for voksne og børn, samt sikre dine ejendele i garagen. Alt det leverer vi hos Falkenberg Porte på Fyn!

Vi har siden 2006 arbejdet med vejledning, reparation og montage af nye garageporte overalt på Fyn. Vi tilbyder et stort udvalg af højkvalitets porte og døre til den private garage fra leverandørerne Novoferm.

Du har mulighed for den helt enkle og klassiske løsning, f.eks. en vippeport eller hængselhængte dobbeltdøre. Det kan også være at en ledhejseport, skaber optimal plads i- og foran garagen?

Vi tilbyder et bredt udvalg af automatiske portåbnere og el-betjeningsløsninger, som tilfører ekstra funktionalitet og komfort.

Vi tilbyder

N

Et stort udvalg af garageporte til private

N

Udvalget af porte omhandler både vippeporte og ledhejseporte der skaber optimal plads i og foran garagen

N

Ligeledes tilbyder vi et bredt udvalgt af el-betjeningsløsninger, der giver øget komfort og fleksibilitet i hverdagen

Garageporte på Fyn til private – her får du stil, sikkerhed og stor funktionalitet

Garageporten skal være pæn, og matche resten af den bygning den sidder i. Derfor har vi et bredt udvalg i vores sortiment, så du får lige den stil, som passer til dit hus og garage. Udover at vælge garageportstypen har du også valget mellem flere forskellige udseender, farver og overflader. Du kan desuden også vælge både med- og uden vinduer eller gangdør.

En god port er en sikker port! De fleste har noget af værdi stående i garagen, hvad enten det er bilen, cyklerne, værktøjet eller kassen med gamle billeder og børnenes LEGO. Derfor skal sikkerheden være i top, når du vælger at få installeret en ny garageport. Det sikrer vi med en korrekt og professionel montering af garageporten. ALLE vores porte fra Novoferm er af højeste kvalitet.

Garageporten har i sig selv en god funktionalitet, når den er installeret korrekt. Med en elektrisk garageport øger du funktionaliteten og komforten betragteligt. Vi har endnu ikke oplevet kunder, der har fortrudt valget af en elektrisk garageport.

Hvilken løsning og type af port, du foretrækker, er selvfølgelig op til dig som kunde, og vi er altid villige til give input, vejledning og gode råd ud fra vores erfaring på området.

Få en god pris på en manuel- eller elektrisk garageport

Vi er altid klar til at give et tilbud på en ny garageport, eller komme forbi og lave eftersyn på din eksisterende. Vi servicerer, reparerer og monterer overalt i Odense, Svendborg, Faaborg-Midtfyn og på resten af Fyn.

Du kan desuden også læse om vores salg og montering af industriporte til erhverv her.

Udpluk af opgaver og referencer